Trouwfotograaf Zeeland & Goeree-Overflakkee

Over Manon

Leuk dat je mijn site bezoekt. Ik ben Manon van der Have uit Oosterland, Zeeland.

Fotograferen ging van een hobby over in een echte passie. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Vooral portretfotografie en bruidsfotografie passen bij mij, want ik vind het mooi om emotie in beeld te brengen. Mensen zo mooi mogelijk op de foto zetten, dat is mijn doel. Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van spontane foto’s, omdat de uitstraling dan nog natuurlijker is. Ik gebruik het liefst natuurlijk licht om stijlvolle sfeerbeelden neer te zetten. Mijn stijl kenmerkt zich door het gebruik van frisse kleuren, waardoor een stralende foto ontstaat.

Ben je opzoek naar een fotograaf en spreekt mijn stijl jullie aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Extra informatie vragen kan natuurlijk ook altijd.

Spontaan & emotie

Spontane foto's hebben mijn voorkeur, omdat je pure emotie van mensen vast kan leggen. Jaren later kan een foto nog steeds dezelfde emotie oproepen.

Enthousiast

Met veel enthousiasme wil ik jullie niet alleen mooie foto’s bezorgen, maar ook een ongedwongen en gezellige sfeer tijdens het vastleggen van de foto’s.

Kwaliteit & creatief

Door het gebruik van professioneel apparatuur en een creatieve kijk, lever ik kwaliteit. Met een scherp oog voor detail zorg ik voor heldere en sfeervolle foto’s.

Natuurlijk

Zonder teveel poespas fotografeer ik de momenten op zijn mooist zoals ze zijn. Zo komen de mooie herinneringen weer naar boven, wanneer je de foto's bekijkt.