Trouwfotograaf Zeeland & Goeree-Overflakkee

Informatie bruidsfotografie

Het is zo ver, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie gaan opzoek naar leveranciers voor de bruiloft en daar hoort natuurlijk ook een bruidsfotograaf bij. Als jullie een datum hebben kunnen jullie mij mailen om te kijken of ik nog beschikbaar ben op de grote dag.

Om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken. Ik denk daarbij graag met jullie mee. Jullie kunnen mijn werk nog eens bekijken in de albums die ik klaar zal leggen. Wanneer er een klik is en jullie mij akkoord geven om de bruiloft te fotograferen, zetten we de datum vast en ben ik er op de grote dag om alle herinneringen vast te leggen!

Op de dag zelf probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven en wat bij te sturen waar nodig. Tijdens de fotoshoot op locatie willen we de mooie, lieve en grappige momenten pakken. Ik vind het belangrijk dat jullie ontspannen zijn, zodat dit in de foto’s terug te zien is. Door hier en daar wat aanwijzingen te geven, probeer ik jullie liefde zo oprecht mogelijk vast te leggen. De rest van de dag let ik op details, momenten en emoties. Ik zal mijn uiterste best doen om jullie verhaal zo puur mogelijk vast te leggen, zodat jullie later steeds opnieuw kunnen genieten van al die mooie herinneringen.

 

Als de dag voorbij is, zijn de foto’s één van de belangrijkste herinnering van jullie bruiloft. De mooiste foto’s worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt. Wanneer de foto’s bewerkt zijn en een album gewenst is, ga ik met het album aan de slag. Meer informatie over de trouwalbums kun je hier vinden. Jullie ontvangen de bewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB-stick. 

Willen jullie op de dag zelf bedankkaarten met daarop foto’s die we die dag gemaakt hebben? Ook dat kan geregeld worden. In een persoonlijk gesprek licht ik graag de opties toe. Bekijk een aantal voorbeelden van bedankkaarten die ik ontworpen heb om een idee te krijgen van wat mogelijk is.

De tarieven kunnen jullie hier vinden. Bij interesse kunnen jullie een mailtje sturen via het contactformulier voor meer informatie. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Neem vrijblijvend contact met mij op