Trouwfotograaf Zeeland & Goeree-Overflakkee

Trouwalbums

Het is mogelijk om jullie foto’s te bundelen in een album, zodat jullie een ‘tastbaar’ aandenken hebben aan de mooie momenten tijdens de bruiloft. Persoonlijk vind ik de foto’s altijd het beste tot zijn recht komen in een mooi luxe album. Je hebt de foto’s dan letterlijk in handen en daar kan het beste beeldscherm nog niet tegen op. Zo’n album pak je snel eens in je handen om het aan vrienden of later je kinderen of zelfs kleinkinderen te laten zien. Je beleeft er je dag keer op keer weer opnieuw mee.

De albums zijn van perfecte kwaliteit en de kaft is netjes gebonden. De foto’s worden afgedrukt op dik papier, waarop de levendige kleuren en details goed tot zijn recht komen. Het album is lay-flat ingebonden, wat betekend dat de naad in het midden bijna niet zichtbaar is, zodat de foto’s mooi op de volgende bladzijde doorlopen.

De luxe trouwalbums kunnen in verschillende maten en uitvoeringen worden gemaakt, zodat het echt jullie persoonlijke album wordt. Leer, linnen, een foto op de voorkant, letters in de kaft gedrukt… Het kan allemaal! Een gebruikelijke afmeting voor het album is een vierkant album van 30 x 30 cm of een rechthoekig album van 40 x 30 cm. De meeste albums die ik maak bestaan uit 25 spreads (50 pagina’s), maar dit aantal kan natuurlijk ook worden uitgebreid of beperkt.

[wds id="1"]

Ik besteed veel zorg aan het bewerken en selecteren van de foto’s die in het album komen. Het ontwerp van de albums hou ik strak en stijlvol, waardoor deze tijdloos is. Op die manier komen de foto’s naar mijn mening het beste tot zijn recht. Als het ontwerp van het album klaar is kan ik deze naar jullie sturen, zodat jullie nog wijzigingen door kunnen geven. Maar jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om het een verassing te laten zijn.

Ik help graag bij het kiezen van het perfecte album.
De mogelijkheden voor een trouwalbum bespreek ik met jullie tijdens het kennismakingsgesprek. Dan kunnen jullie ook de demoalbums komen bekijken onder het genot van een kopje thee of koffie.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Manon van der Have fotografie? Neem dan hier een kijkje.